"ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİNİZ


Yayınlanma 13 Ağustos 2018, Pazartesi 08:30:07
Güncelleme 13 Ağustos 2018, Pazartesi 08:30:07
BursaspordaBugün

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba önceki gün oynanan maçın ardında soyunma odasında oyuncularına, "Yeni bir takımız ama aslanlar gibi sahaya mücadelenizi koydunuz. Hepinizi tebrik ederim" dedi.

YENİLGİYE RAĞMEN

Süper Lig'in 1. haftasında Bursaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, ortaya koyduğu mücadele camiada sevinç yarattı. Sezon öncesinde yapılan tüm yorumlarda küme düşme adayı olarak gösterilen Yeşil Beyazlılar, İstanbul temsilcisine hakem Halil Umut Meler ve "VAR" kararlarıyla boyun eğdi. Zorlu karşılaşma sonrası bütün oyuncularını karşısına alan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da, alınan 2-1'lik mağlubiyete rağmen oynanan oyundan memnun kaldığını söyledi.

YENİLERDEN MEMNUN

Soyunma odasında konuşan Aybaba, "Öncelikle Fenerbahçe gibi bir takıma karşı 2-1'lik alınan yenilgiye rağmen sizleri tebrik ediyorum. Hepiniz Aslanlar gibi sahaya çıktınız ve mücadelenizi ortaya koydunuz. Biz yeni bir takım oluşturduk. Buna rağmen burada çok iyi bir oyun çıkardı. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağına inanıyorum. Bu mücadelemizi sürdürerek üstüne koyacağız" ifadeleriyle oyuncularına seslendi. Deneyimli çalıştırıcının ayrıca yeni transferlerin performansından da memnun kaldığı öğrenildi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bursa yı son yıllarda ilk defa bu kadar diri futbol oynarken buldum. Samet hocanın farkı direk göze çarpıyor. Hayırlısıyla bu futbol oyunu katlanarak devam etsin inşallah.
18.-2.13-0 / 23:30
Metin Er


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TUNAY TORUN: NET PENALTIYDI
Yayınlanma 13 Ağustos 2018, Pazartesi 08:30:07
BursaspordaBugün