ARTIK ÇOK RAHATIM


Yayınlanma 16 Eylül 2018, Pazar 04:30:04
Güncelleme 16 Eylül 2018, Pazar 04:30:04
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, Rize yolculuğu öncesi içini döktü.

'Takım hazır. Arkadaşlık, dostluk iyi' diyen Ali Ay, “Son 2 sezona göre rahatım. Maliyetler aşağıya çekildi. Ertuğrul'un sözleşmesini uzattık. Sırada Okan ve Muhammed var” şeklinde konuştu. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dünkü Rize yolculuğu öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Ay, “Tarifeli seferle gidiyoruz. Ülkenin durumunu, takımların durumunu biliyoruz. Hazır uçak varken özel uçakla gitmenin anlamı yok. Epey bir tasarruf ediyoruz. Hocamızla konuştuk, sağolsun 'Mahsuru yok' dedi. Pazartesi günü geleceğiz kısmetse. Takım hazır. Çok güzel ortam var. Arkadaşlık, dostluk iyi. İnşallah çocuklar yüzümü gülderecekler. Onun için gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun” dedi.

GENÇLERİN ÖNEMİ

'Son 2 sezona göre rahatım. Epey rahatım hem de' diyen Ali Ay şöyle konuştu: “Maliyetler aşağıya çekildi. Geriden gelen yük çok olduğu için yine de zorlanıyoruz ancak üstesinden geleceğiz. Geldiğimden beri 16 gencimizi profesyonel yaptık. Samet Hocamızla anlaşmamızın nedeni bu genç oyuncularımızdı. Şuanda diğer kulüplerde bizim yaptığımızı yapıyor. Genç oyunculara değer vermemiz gerektiğini anladılar. Onlarda öyle hareket ediyor.” 

GELECEK HAFTA GÖRÜŞECEĞİZ

A Milli Takım teknik direktörü Lucescu ile Ertuğrul ve Okan için görüştüğünü ifade eden Başkan Ay, “Lucescu, Ertuğrul'dan çok mennun. Okan Kocuk'tan da memnun. Bir sonraki maçta Okan'da takımda olacaktır. İnşallah bu sayı 5-6'ya yükselir” dedi. Ertuğrul'un sözleşmesini uzattıklarını şimdi sıra da kaleciler olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay, “Ertuğrul'un serbest kalma maddesini düşük gördük. Çocukta hak etti. Geçen sene ve bu sezonki performansı nedeniyle bunu yaptık. Sırada Muhammed ile Okan var. Gelecek hafta onlarla görüşeceğiz” şeklinde konuştu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ATANASOV U-21'E GÖNDERİLDİ
Yayınlanma 16 Eylül 2018, Pazar 04:30:04
BursaspordaBugün