ARENA'DA ŞÖLEN HAZIRLIĞI


Yayınlanma 25 Ağustos 2016, Perşembe 09:19:45
Güncelleme 25 Ağustos 2016, Perşembe 09:19:45
BursaspordaBugün

Başakşehir maçının şenlik havasında geçmesi için yoğun bir çalışma var.

Bursaspor'un, pazar günkü maçta 241 şehidimizin isminin yer aldığı formaya ulaştık. Stadyumdaki Bursastore mağazası cumartesi günü görkemli bir törenle açılacak. Kombine sayısı dün akşam 9 bine yaklaştı. Haydi Bursa, 40 bin bayrak sizi bekliyor...

Uzun bir aradan sonra pazar günü taraftarıyla buluşacak olan Bursaspor'da, Başakşehir maçının şölen havasında geçmesi için büyük bir hazırlık var. Biletlerde uygulanan yüzde 50'lik indirimin yanı sıra her koltuğa bırakılacak Türk bayrakları şimdiden sahiplerini bekliyor. Kombine sayısı dün akşam itibariyle 9 bine yaklaşırken, ayrıca bir gün içinde 3 bin adet biletin satılması da yönetimi mutlu etti.
 
İŞTE O FORMA

Bursaspor yönetiminin daha önce açıkladığı demokrasi şehitlerinin isimlerinin yazılı olduğu forma da hazırlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da onay verdiği o formaya OLAY Spor ulaştık. Bursaspor logosunun içine darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden 241 şehidimizin ismi yazıldı. 400 adet yaptırılan bu forma Başakşehir maçından sonra taraftarlar içinde satışa çıkacak.
 
MÜJDE VERDİ

Taraftarlara bir müjde de Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Dinsever'den geldi. Dinsever, Timsah Arena'nın altında yer alan yeni mağazayı cumartesi günü görkemli bir törenle açmayı planladıklarını açıkladı. Osman Dinsever, 'Ben de taraftar olarak yıllarca sıkıntılar yaşadım. Storeler küçüktü. Şimdi 300 m2'lik yerimiz son derece modern olacak. Şimdilik Puma'nın diğer mağazalarımızda çıkmayan ürünleri de olacak burada. Bursaspor'a yakışacak' dedi.
 
10 BİNİ GEÇER

Taraftarların pazar günkü maça yoğun ilgi gösterdiğini de belirten Dinsever, 'Bir kaç gündür stadyumdayım ve ilginin arttığını görüyorum. Kombine sayımız 10 bini geçecek diye düşünüyorum. Taraftarımızın desteğiyle bu karşılaşmadan galibiyet alacağımızı düşünüyorum. İlk kez stadı doldurabiliriz. Bundan sonra hep dolduralım. Şenlik havasında olsun. İyi futbol da birkaç hafta içinde gelecek' diye konuştu. 


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARENA'DA YOĞUN MESAİ VAR!
Yayınlanma 25 Ağustos 2016, Perşembe 09:19:45
BursaspordaBugün