ARAYI İYİ GEÇİRMEDİK


Yayınlanma 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:04
Güncelleme 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

Kimi takımlar kampa gitti, kimisi ise dişli rakiplerle hazırlık maçı oynadı. Bursaspor'un uzun arada işi fazla sıkı tutmadığı apaçık ortada.

Spor Toto Süper Lig'e verilen uzun arada Bursaspor, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde çalışmayı tercih etti. Bu süreçte ilk olarak U-19 takımıyla karşılaşan yeşil beyazlılar, ardından da U-21'le bir antrenman maçı yaptı. Rakip bulmakta zorlanan Bursaspor'un bu süreci pek de iyi geçirdiği söylenemez. Spor Toto Süper Lig'den birçok takım ise bu süreçte kamp için Akdeniz'in yolunu tuttu. 

RİZE, ANTALYA İLE OYNADI

Erzurumspor, Çaykur Rizespor ve EVkur Yeni Malatyaspor kampa girirken, birçok takım dişli rakiplerle hazırlık karşılaşması oynadı. Antalyaspor Çaykur Rizespor'la karşılaşırken, Ankaragücü, Gençlerbirliği önünde son durumunu gördü. Malatyaspor İzlanda ekibi İBV'yle oynarken, ligde zirvede yer alan Başakşehir, Pendikspor'la karşılaştı. Fenerbahçe tesislerinde oynadığı mücadelede Eskişehirspor'u 4-0 mağlup ederken, Sivasspor ise Sivas Belediyespor'la kapıştı. 

AYBABA İPTAL ETTİ

Trabzonspor, 1461 Trabzon'la karşılaşırken, Göztepe, Spor Toto 1.Lig'de zirvede yer alan Denizlispor'un konuğu oldu. Kayserispor evinde yine Spor Toto 1.Lig ekibi Adana Demirspor'u ağırlarken, Konyaspor, Anadolu Selçukspor'la oynadı. Bilindiği gibi Bursaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, planlanan Side kampını iptal etmişti. Uzun arada diğer takımlara oranla işi fazla sıkı tutmadığı görülen yeşil beyazlıların kalan 8 haftada neler yapacağı merak ediliyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HEY GİDİ GÜNLER!
Yayınlanma 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün