AMED SPORTİF İLE İLK KEZ!


Yayınlanma 31 Ocak 2016, Pazar 08:45:35
Güncelleme 31 Ocak 2016, Pazar 08:45:35
BursaspordaBugün

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor, yarın son 16 turunda Amed Sportif'i Bursa'da konuk edecek.

Timsah Arena’da oynanacak olan mücadelede geçen sezon kupada final oynayan yeşil beyazlılar, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif’i yenerek çeyrek finale yükselmek istiyor.

Bursaspor İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararla yarın oynanacak olan karşılaşmaya konuk takım seyircisi alanmıyacak. Kurul ayrıca bilet satışı ise sadece Bursaspor Passolig sahibi olan kişelere satılacak.

HAKEM ABDULLAH YILMAZ

Yarın Timsah Arena Bursa Büyşükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesi Ulusal hakemlerinden Abdullah Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Samet Çiçek, Abdullah Bora Özkara yapacak. Dördüncü hakem ise Hasbi Dede. A.bdullah Yılmaz bugüne kadar Bursaspor’un 9 maçında görev yaptı. Bu maçlarda Bursaspor 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

İLK KEZ KARŞILAŞIYORLAR

Bursaspor, Diyarbakır Belediyespor olarak mücadele veren ve bu sezon adını Amed Sportif olarak değiştiren rakibi ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor son 6 maçını galibiyetle kapatırken, Amed Sportif Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 5 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik 1 yenilgi aldı.


Kaynak: Canlı Haber






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İDRİS SEVİNÇ'TEN FLAŞ 'İBRA' AÇIKLAMASI!
Yayınlanma 31 Ocak 2016, Pazar 08:45:35
BursaspordaBugün