AMAN UCUZA GİTMESİN!


Yayınlanma 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
Güncelleme 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün

Umut Meraş için Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışa girdi. Mestan yönetimi, bu transferden iyi bir kar elde etmek istiyor. 

Bursasporlu Umut Meraş, yine transferin gündemine oturdu. Geçen sezon gösterdiği başarılı performansından ardından A Milli Takım'a kadar yükselen tecrübeli kanat oyuncusunun yeni takımı kısa süre içerisinde belli olacak. Bursaspor yönetiminin göndererek iyi bir gelir elde etmek istediği Umut için gerek Beşiktaş gerekse Fenerbahçe istekli bir tavır sergiliyor. 

AVCI İSTİYOR

Beşiktaş sol bek Adriano'nun Brezilya'ya dönmesinin ardından Umut Meraş için tekrar harekete geçme kararı aldı. Özellikle siyah beyazlı takımın başına yeni geçen Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği 23 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş yönetiminin bu kez kesenin ağzını açması bekleniyor. Ali Ay döneminde 13 milyon TL'ye kadar çıkan Başkan Fikret Orman ardından fiyat düşürmüş ve transfer rafa kalkmıştı. 

KARLI ÇIKALIM

Ancak Beşiktaş'ın karşısında bu kez ciddi bir rakip var. Fenerbahçe de Umut'u kadrosuna katmak istiyor. Bursaspor'a bu transfer için daha önce 1 milyon 200 bin Euro öneren sarı lacivertlilerin, rakamı artırması bekleniyor. Bursaspor yönetimi ise her iki kulübün girdiği bu yarıştan karlı çıkmayı düşünüyor. 
Süper Lig'de forma giymek istediği için Bursaspor'dan ayrılmak isteyen Umut'un ise Başkan Mesut Mestan'ın alacağı karara saygı duyacağını ilettiği belirtildi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA BATALLA SESLERİ!
Yayınlanma 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün