ALTYAPI BİR HAZİNE!


Yayınlanma 14 Ocak 2019, Pazartesi 04:30:04
Güncelleme 14 Ocak 2019, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

Vakıfköy'ün Türk futboluna son armağanlarından biri olan Ramazan Keskin, bu sezon hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

Bu sezon altyapıdan çıkardığı oyuncularla adından söz ettiren Bursaspor'da performansıyla dikkat çeken isimlerden biri olan 20 yaşındaki Ramazan Keskin, hayallerine kavuşmaya başladığını söyledi. Bursaspor altyapısını 'bir hazine” olarak tanımlayan Ramazan 'Türkiye'nin en iyi altyapılarından bir tanesi. Buradan çok oyuncu, her şeyden önemlisi çok iyi insanlar çıkıyor. Şans geldiğinde iyi değerlendirdiğimizde devamı geliyor' dedi. 

Aybaba baba gibi

Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği toplam 151 dakikalık süreye birer gol ve asist sığdıran genç orta saha oyuncusu  'Samet Aybaba bütün gençler için en büyük şanslardan bir tanesi. Bize arkadaş gibi, baba gibi yaklaşıyor. Şans da veriyor, yeri geliyor oynatmıyor hiç sorun yok çünkü bizim hep iyi olmamızı istiyor. İyi şeyler yapmamızı istiyor, ona da buradan teşekkür ediyorum. O taraftarın önüne çıkmak benim hayalimdi ve gerçekleşti. Ankaragücü maçında güzel bir asist de yapmıştım. Maçtan sonra da orta sahaya gidip taraftara üçlü çektirmiştim. Unutamayacağım şeylerden birisiydi' diye konuştu. 

Taraftar sahip çıkıyor

Yeşil beyazlı taraftarlara da ayrı bir parantez açan genç oyuncu, 'Taraftarımız, Türkiye'nin en iyi taraftarından bir tanesi. Başka bir takımda oynasam Bursa deplasmanına gelmek istemem çünkü Bursaspor taraftarı gerçekten farklı. Bir de altyapıdan çıkan oyuncuları çok fazlasıyla destekliyorlar, kendi evlatları gibi sahip çıkıyorlar” açıklamasında bulundu. İkinci yarıya ilişkin camiaya da mesaj veren başarılı oyuncu, “İkinci yarı gerçekten bana şans geldiği zaman bende bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğime söz veriyorum. İyi şeyler olacak' dedi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FENER MESAİSİ BAŞLIYOR
Yayınlanma 14 Ocak 2019, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün