ALLAHIM SEN BİZE SABIR VER!


Yayınlanma 15 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:04
Güncelleme 15 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

Son 14 haftada sadece 1 kez kazanan Bursaspor, alttaki rakiplerinin de iyi olmamasıyla ayakta duruyor.

Haftalardır maç kazanamayan Timsah'ın artık toparlanması şart. Kendi kaderini kendisi çizecek olan yeşil beyazlıların kümede kalması için artık bambaşka bir kimliğe bürünmesi gerekiyor. 

Bursaspor sevenlerine kahır çektirmeye devam ediyor. Son yıllarda ligde sürekli kümede kalma mücadelesi veren yeşil beyazlılar bu sezon da fırtınalı günler geçiriyor. 28 hafta sonunda 28 puan toplayan yeşil beyazlılar, rakiplerinin de iyi olmamasıyla ayakta duruyor ve küme düşme potasının içine girmiyor. Son 14 haftada sadece 1 maç kazanan Bursaspor, kalan 7 haftada bambaşka bir kimliğe bürünmesi gerekiyor. 

ZORLU MAÇLAR VAR

Cuma günü Kasımpaşaspor deplasmanına gidecek olan yeşil beyazlılar, daha sonra kümede kalma savaşı veren bir başka ekip Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayacak. Bu karşılaşmaların ardından ligin son sırasındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanına çıkacak  Timsah, peşi sıra Antalyaspor ile de deplasmanda karşılaşacak. Kümede kalmak için yarıştığı bir başka takım olan Göztepe'yi 33.haftada ağırlayacak yeşil beyazlılar, sezonu ise Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında kapayacak.

7 PUAN TOPLAMIŞTIK

Bursaspor bu takımlarla ligin ilkyarısında oynadığı maçlarda ise toplam 7 puan elde etmişti. Yeşil beyazlılar, ilk yarıda Kasımpaşaspor'a evinde 2-1 mağlup olurken Akhisarspor'u deplasmanda 4-2 yendi.  BB Erzurumspor ile içerde oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanan Timsah, içeride Antalyaspor'a 2-0 mağlup olmuştu.  Bursaspor, Göztepe deplasmanından 0-0, Evkur Yeni Malatyaspor ile içeride oynadığı maçta ise 1-1 berabere kaldı. 28 puanda bulunan yeşil beyazlılar, ligin ilk yarısına göre bu kez bu seriden daha iyi bir puan toplaması şart gözüküyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ZAMAN DARALIYOR!
Yayınlanma 15 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün