ALİ AY'IN SEÇİM KOZU BATALLA


Yayınlanma 26 Nisan 2018, Perşembe 08:05:00
Güncelleme 26 Nisan 2018, Perşembe 08:05:00
BursaspordaBugün

‘Bursaspor Başkanı kongrenin de doğal adayıdır' diyen ve adaylığı ile ilgili açıklamayı diğer adayların çıkmasından sonra yapacağını söyleyen Ali Ay, kongre öncesi önemli bir hamleye hazırlanıyor. Ali Ay, ülkesine döneceğini açıklayan Batalla'nın bir yıl daha Bursa'da kalması için tüm şartları zorlayacak.

FİNANSÇILARIYLA GÖRÜŞÜYOR

Bursaspor'da kongre kulislerinde her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Başkan Ali Ay adaylığıyla ilgili duyuruyu diğer adayların belirlenmesinden sonra yapacağını açıkladı. Ali Ay'ın yakın çevresine göreve devam etme niyetinde olduğunu söylediği, düzenli olarak da finansçılarıyla toplantı yaptığı belirtiliyor. Kongre için yeni ekibini oluşturmaya çalışan Başkan Ali Ay, şu ana kadar mevcut yönetimden herhangi bir üyeye 'Seninle birlikte devam edeceğim' şeklinde bir söylemde bulunmadı. Fakat Ali Ay stadyumda yapılacak genel kurula önemli bir kozla girme düşüncesinde.

PABLO GERİ ADIM ATMADI

Bursaspor Başkanı Ali Ay, sezon sonunda ülkesi Arjantin'e döneceğini açıklayan takım kaptanı Pablo Martin Batalla'yla kongreden önce özel bir görüşme yapacak. Ali Ay, bu görüşmede Batalla'dan bir sezon daha Bursaspor'da kalmasını isteyecek. Batalla'yla şu ana kadar yapılan görüşmelerde Arjantinli futbolcu kararlı tutumundan geri adım atmadı. Ali Ay, adı Bursaspor'la özdeşleyen Batalla'yı ikna ederek bir sezon daha Bursaspor'da kalması yönünde şartları zorlayacak. Batalla'yla sözleşme uzattığı takdirde bunu kongrede olası rakipleri karşısında bir koz olarak kullanacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DEVAMINI BEKLERİZ
Yayınlanma 26 Nisan 2018, Perşembe 08:05:00
BursaspordaBugün