ALİ AY'IN ADAYLIĞI MERAK KONUSU


Yayınlanma 18 Nisan 2018, Çarşamba 09:20:49
Güncelleme 18 Nisan 2018, Çarşamba 09:20:49
BursaspordaBugün

Ali Ay yönetimi kongre tarihini kararlaştırdı. Buna göre genel kurulda ilk oturum 19-20 Mayıs, çoğunluğun aranmadığı ikinci oturum ise 26-27 Mayıs'ta yeni stadyumda gerçekleşecek. Başkan Ali Ay adaylığı konusundaki açıklamayı Karabükspor maçının sonrasında yapacak.

KONGRE YENİ STADYUMDA

Bursaspor'da olağan genel kurul tarihi belli oldu. Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu dün Özlüce Tesisleri'nde kongre tarihini belirlemek için bir araya geldi. Yönetim yeni tüzüğe göre tarih belirleme konusunda hata yapmama adına uzun süre görüştü. Saat 16.00'da başlayan kritik toplantıda kongrenin ilk oturumunun 19-20, çoğunluğa bakılmadan gerçekleşecek ikinci oturumun da 26-27 Mayıs tarihlerinde yeni stadyumda yapılması kararlaştırıldı.

ADAYLIĞI MERAK KONUSU

Başkan Ali Ay kongre tarihiyle ilgili resmi açıklamayı Dernekler Masası ve hukukçularla yapacakları görüşmeden sonra bugün açıklayacaklarını söyledi. Kongrenin ramazana denk gelmesi sebebiyle iftardan sonra toplanmasını kararlaştırdıklarını ifade eden Ali Ay genel kurulun şimdiden Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dilediklerini söyledi. Ali Ay adaylığı konusundaki açıklamayı da Karabükspor maçından sonra yapmayı planladığını bildirdi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA SAKATLIK ŞOKU!
Yayınlanma 18 Nisan 2018, Çarşamba 09:20:49
BursaspordaBugün