ALİ AY “MUTLU HABERLER YAKINDA”


Yayınlanma 01 Ağustos 2017, Salı 21:30:04
Güncelleme 01 Ağustos 2017, Salı 21:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Bursa.com’a takıma yapılacak transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Transferde titiz davrandıklarını belirten Başkan Ali Ay Bursaspor’a yakışacak en iyi isimleri kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Ali Ay, Emmanuel Agyeman Badu transferi ile ilgili olarak “Badu transferi için gerçekten çok uğraştık. Arkadaşlarımız İtalya ve Türkiye arasında mekik dokudular. Kaliteli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Badu’yu ilk görüşmemizde de transfer edebilirdik ancak aceleci davranmadık. Bu işlerin bir şekli, oluru var. Bursaspor’un her kuruşu benim için çok değerli. Bursaspor’un parasını har vurup, harman savurmayacağım. Kendisi Bursaspor’da oynamak için çok istekliydi. Kulübüne bu isteğini iletince bizim için her şey daha kolay oldu. Çok iyi bir oyuncuyu kadromuza kattığımızı düşünüyorum. İnşallah her şey her iki tarafında istediği gibi olur” ifadelerini kullandı.

Takıma yapılacak diğer takviyeler konusunda ise Başkan Ay “Gündemimizde çok kaliteli oyuncular var. Biliyorum taraftarımızı biraz beklettik. Ancak bu oyuncular için beklediklerine değecek. Biliyorsunuz Amerika’da oynayan kanat oyuncusu David Accam var. Bursaspor’da oynaması için hem kendisi, hem de biz çok istekliyiz. Porto’da oynayan ve hocamız Paul Le Guen’in istediği Nijeryalı Mikel Agu var. Onun transferinde de iyi anlamda gelişmeler var. Son olarak Ganalı Twumasi ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah mutlu haberi bugün, yarın camiamızla paylaşırız” dedi.


Kaynak: bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR, KEÇİÖRENGÜCÜ’NÜ FARKLI MAĞLUP ETTİ
Yayınlanma 01 Ağustos 2017, Salı 21:30:04
BursaspordaBugün