ALİ AY: "MALİ ANLAMDA SIKINTILIYIZ"


Yayınlanma 08 Kasım 2018, Perşembe 13:26:31
Güncelleme 08 Kasım 2018, Perşembe 13:26:31
BursaspordaBugün

Mali anlamda sıkıntıda olduklarını dile getiren Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yıl sonuna kadar 100 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Türkiye’deki tüm kulüplerin durumunun sıkıntılı olduğunu ifade eden Ay, kulüplerin bıçak sırtında gittiklerini belirtti. Başkan Ay, "Bizim federasyondan kasamıza gelen bir para yok. Tüm para, krediler sebebiyle bankalara gidiyor. Geçmiş futbolcu ve teknik ekip alacakları yaklaşık 3 milyon Euro civarında. Yıl sonuna kadar olan ihtiyacımız ise 100 milyon TL" diye konuştu. 

Transfer yasağı ile ilgili tüm kulüplerin sıkıntısı olduğunu ifade eden Ay, "Oyuncuların menajerleri artık UEFA yerine, Uyumsuzluk Çözüm Kurulu'na giderek şikayet ediyor. UEFA'da alacak meselesi 1 senede çözülürken orada ise 2-3 ayda bitiyor. Kulübümüzün Bilal ve İsmail ile iki durumu burada. Bizim burada ihtiyacımız aslında zaman. Personel alacakları sebebiyle çok üzgünüm. Üç ay geriden geliyoruz. İnşallah iyi bir yerden paramız geldiğinde bunu bir kerede çalışanlarımıza ödemek istiyoruz" dedi. 





BU HABERİN YORUMLARI
Ali bey uzun süredir mali anlamda konuşmuyordu konuşmaya başladı acaba sıkıntılar mı var gene yok hafta sonundaki macımı kaybetcekler umarım öyle olmaz
18.-2.08-1 / 23:10
Serhat MUTLU


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR YÖNETİMİ İDDİALARA CEVAP VERDİ
Yayınlanma 08 Kasım 2018, Perşembe 13:26:31
BursaspordaBugün