ALİ AY: "GELECEĞE DAHA RAHAT BAKIYORUZ"


Yayınlanma 13 Eylül 2017, Çarşamba 09:30:05
Güncelleme 13 Eylül 2017, Çarşamba 09:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ay, "Kanatlar işlediği zaman takım sonuca gidiyor. Geleceğe artık daha rahat bakıyoruz. Beklenen, özlenen Bursaspor adım adım geliyor" dedi.

Ali Ay, futbolcuların performansından memnun, ilerisi için umutlu...

KANATLAR İŞLEDİĞİNDE...

Ligin 4. haftasında Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Bursaspor'da yüzler gülüyor. Yeşil Beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, bu sezon iyi bir takım kurduklarını ve bunun meyvelerini de yavaş yavaş toplayacaklarını belirtti. Başkan Ay, özellikle kanatlar işlediğinde takımın sonuca daha kolay ulaşabildiğini bu maçta gördüklerini vurgulayarak, "3 gol atmamız bunun ispatı. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Yaptığımız transferler de takıma adapte olmuş vaziyette" ifadelerini kullandı.

ADIM ADIM GELİYOR

Başkan Ali Ay şöyle devam etti: "Artık geleceğe daha rahat bakıyoruz. Ben inanıyorum ki, her geçen gün üzerine koyarak daha iyi sonuçlara imza atacağız. Bunun için 2-3 haftalık bir zamana ihtiyacımız var. Beklenen, özlenen Bursaspor adım adım geliyor. Bursaspor taraftarıyla ne kadar etkili olduğunu bu maçta da gösterdi. Biz bir bütünüz, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda neleri başarabileceğimizi herkes biliyor. Taraftarımızla, camiamızla hep birlikte daha güzel günler görmek istiyoruz."


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DELARGE FIRTINASI
Yayınlanma 13 Eylül 2017, Çarşamba 09:30:05
BursaspordaBugün