ALİ AY: DEFANSI KOMPLE DEĞİŞTİRİYORUZ!


Yayınlanma 13 Haziran 2017, Salı 23:30:03
Güncelleme 13 Haziran 2017, Salı 23:30:03
BursaspordaBugün

Ali Ay Olağanüstü Divan Kurulunda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Başkan Ali Ay “Bursaspor başkanı olarak dimdik ayaktayım. Kimseden de korkum yok. Haram da yemedik. Bursaspor bundan sonra çok daha iyi yerlerde olacak. Bursaspor’un bu durumda olmaması gerekiyordu. Arkadaşlarıma da söyledim Allah bize ders verdi.

Bursaspor’da sadece laf üreten isimler burada. Para vermeyenler, destek vermeyenler burada. Allah dedi ki ben size ders vereyim. Biz de hata yaptık, basın da, camia da hata yaptı. Son maçtaki destek olsaydı biz ilk üç için oynardık.

Valimizle, belediye başkanımızla, üyelerimizle, taraftarımız ve basınımızla birlik olduk. Ben yıllık 4 Milyon Euro faiz ödüyorum. Şimdi bu durumda 39 bin Euro para harcatır mıyım?

Biz geldiğimizde 380 milyon Euro borcumuz vardı. Şimdi ise 305 milyon borcumuz var. Bir yapılanma yaptık borcu altı seneye böldük. Kısa vade borcumuz 90 milyon Euro’ya düştü. Ben burada Bursaspor’u düşündüğüm için kalıyorum. İki hafta içinde büyük bir proje yapıyoruz. Kasamıza yaklaşık 150 milyon TL para gelecek.

Furkan Özçal’ı 650 Bin Euro’ya bedelsiz aldık. Kampta sakatlandı. Kendisi 250 Bin Euro indirim yaptı. Sakatlığından dolayı bu indirimde bulundu.

Prosinecki ile çok çalışmak istedik. Kendisi Bursaspor’u 6 aydır takip ediyordu.

Önümüzdeki hafta içinde hoca konusu çözüme kavuşacak. Fransız hoca 2 yıldır takım yönetmiyor dendi internetten bakın en son çalıştırdığı takım Nijerya milli takımı.

Turkcell ile görüşme yaptık. 25 – 30 milyon TL. gibi bir gelir bekliyoruz.

Sosyal medyadan algı yapılıyor. Rica ediyorum birlik olalım. Biz gideriz ancak Bursaspor kalıcı olandır. Tekrar söylüyorum dimdik ayaktayız.

Harun ve Aziz hariç geri dörtlü komple değişiyor.

Yeni hocamız ile konuşacağız ve defansa takviye yapacağız. İki kanat ve bir çilek forvet transferi düşünüyoruz. İlave olarak birde 6 numara transfer etmek istiyoruz.

Belediye başkanımız çok iyi bir Bursasporlu kendisine eleştiri yapılmaması konusunda rica ediyorum.” şeklinde konuştu.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
PAUL LE GUEN İLE ANLAŞILDI
Yayınlanma 13 Haziran 2017, Salı 23:30:03
BursaspordaBugün