ALİ ADEMOĞLU'NDAN ÖZ ELEŞTİRİ!


Yayınlanma 10 Nisan 2017, Pazartesi 22:53:30
Güncelleme 10 Nisan 2017, Pazartesi 22:53:30
BursaspordaBugün

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'e konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Ademoğlu, takımın performansı, planlamaları ve hedefleri hakkında değerlendirme yaptı.

Ademoğlu'nun Radyospor'a yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Moral ve motivasyon bizim için önemli"

Geride kalan haftaları olumsuz olarak değerlendirmiyoruz. Futbolda kazanmak da kaybetmek de var. Ticarette de bu durum geçerli. Bu hafta kazandık ve mutluyuz. Moral ve motivasyon bu işte çok önemli. Futbolun olmazsa olmazları var. Bunlar hakem, futbolcu, taraftar, yönetici, taraftar ve yöneticiler olmazlar ordusuyla birlikte ortaya İstiklal Marşı çıkıyor.

"Hedefimiz ilk 5 içinde yer alabilmek"

Şampiyon bir takımız ve hedefimiz ilk 5'de olmak. Fakat şu anda hak ettiğimiz yerde değiliz. Sezon içerisinde sakatlıklar oldu, beklenmedik şeyler oldu ve bu bizi etkiledi. Önümüzdeki yılın planlarını yapıyoruz.

Mutlu Topçu'ya yönelik eleştirilere yanıt...

Alınan yenilgileri Mutlu hocamıza bağlamıyorum. Ben bu konuda öyle düşünmüyorum. Suçlamayla bir yere varamayız. Futbol kolektif bir oyundur.

"Kubilay'dan faydalanacağız"

Kubilay Kanatsızkuş bu kentin son dönemdeki en önemli oyuncularından birisi. Kubilay çok kaliteli ve beyefendi birisi. Hırslı ve azimli Türk futboluna ileride fayda sağlayacak. Kubilay'dan umutluyuz ve oyuncumuzdan faydalanacağız.

Yeni transfer Ozan hakkında...

Ozan Can Kökçü'yle başka takımın ilgilenip ilgilenmemesine bakmayız. Ailesi de bizi tercih etti. Bursaspor'un gençlere kıymet verdiğini bilerek geldi. Transferi hayırlı olsun. Bize, fayda sağlayacak bir transfer olduğuna inanıyoruz.

Ademoğlu'ndan öz eleştiriler...

Biz de elbette hatalar yaptık. Bunu başkanımız da ifade etti. Tecrübesizliklerimiz oldu. Acemiliklerimiz oldu, bunlar tecrübe. 1.5 yıl içerisinde neler yaptığımızı değerlendiriyoruz. Burada futbolun içinde karar verici siz olmalısınız. Yöneticiler hancı, futbolcu ve hocalar yolcudur. İyi futbolcular bulmalıyız. Son kararı yönetim kurulu vermeli. Transferi bu saatten sonra yönetim kuruluna bırakacağız.


Kaynak: Ajanssor






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARENA'DA KAFA MONTAJI HIZLANDI
Yayınlanma 10 Nisan 2017, Pazartesi 22:53:30
BursaspordaBugün