ALİ ADEMOĞLU: 'AVRUPA'YA GİTMEZSE GÖREVDEN AYRILIRIM'


Yayınlanma 14 Ekim 2016, Cuma 19:37:54
Güncelleme 14 Ekim 2016, Cuma 19:37:54
BursaspordaBugün

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor maçına değinen Ali Ademoğlu, Bursaspor sezon sonu Avrupa Kupalarına hak kazanamazsa görevinden ayrılacağını belirtti. Ademoğlu, "Bursaspor izleyicisi taraftardır, seyirci değildir. Bu hafta sonunda da takımımızı yalnız bırakmayacaktır. Geçen hafta Gaziantepspor'a mağlup olduk ama hakemler inanılacak gibi değildi. Sorunlarımızın, torunlarımıza taşındığı bir Türk futbolu olmasın. Önümüzdeki müsabakalar bizim için çok önemli, biz bu karşılaşmalarda en iyi puanları çıkartmak istiyoruz. Osmanlıspor'a saygı duyuyoruz, kazanmak istiyoruz. Taraftarımız ve biz Hamza Hamzaoğlu'ndan memnunuz.

Her şey iyi gittiği zaman sıkıntı yaşanmıyor. Belki de günü kurtulma modelinden dolayı futbolumuz gelişmiyor. Kadlec transferi konusuna gelince, şu an için başka takımın oyuncusuyla konuşmak doğru değil. Hamza hocanın da şu anda bizden transfer talebi yok. Scout ekibimiz, Avrupa'da çalışmalarını yürütüyor. Takımımızda ihtiyaç varsa devre arası transfer olur.

Bursaspor'un, her sezon üst sıralarda kalması lazım, Biz Avrupa'ya gidemediğimiz zaman başarısız sezon geçirmiş oluruz. Her yıl Bursaspor'u ilk 5'te görmek istiyoruz. Bursaspor bu sezon sonunda Avrupa'ya gitmezse görevden ayrılırım" diye konuştu. 


Kaynak: Bursada Bugün






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAKAMBU BURSASPOR'U UNUTMUYOR!
Yayınlanma 14 Ekim 2016, Cuma 19:37:54
BursaspordaBugün