ALACAKLILAR BİR BİR DÖKÜLÜYOR!


Yayınlanma 05 Temmuz 2019, Cuma 04:30:05
Güncelleme 05 Temmuz 2019, Cuma 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor yönetiminin Sebastien Frey'in parasını ödemesi başına dert oldu. Bütün alacaklılar şuan Özlüce'nin kapısını aşındırıyor.

Mesut Bakkal yetmezmiş gibi bir de yardımcıları 15'er bin TL'lik alacakları için kulübe dayandı. Birçok şirket ve eski futbolcu da 'Demek ki kulüpte para var' diyerek icra takibi başlatmakla yönetimi tehdit ediyor. 

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Bursaspor'da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Mesut Mestan yönetiminin göreve geldikten sonra birkaç sonra Sebastien Frey krizini atlatması bile başına dert oldu. Puan silme ve transfer yasağı cezalarının gelmemesi için Fransız kaleciye ödenen yaklaşık 800 bin Euro'yu fırsat bilen alacaklılar 'Demek ki kulüpte para varmış' diyerek Özlüce'nin kapısını aşındırmaya başladı. 

MAĞDUR EDİLMİŞLER

Bir çok eski teknik adam, antrenör, futbolcu, ve yeşil beyazlı kulübün iş yaptığı şirketler alacakları için icra takibi başlatmaya kalkıştı. Bursaspor'da Samet Aybaba'nın ardından göreve gelen Mesut Bakkal, bilindiği gibi alacağı olan 750 bin TL için kulübe ihtarname çekmişti. Bu yetmezmiş gibi Bakkal'ın yardımcıları da 15'er bin TL'lik alacakları için kulübü zorlamaya başladı. Yardımcıların Özlüce'nin kapısını aşındırdıkları ve mağdur edildiklerini ifade ederek paralarını istediklerini belirtildi. 

TEHLİKE SAVUŞTURULDU

Başkan Mesut Mestan'ın ise yönetici arkadaşlarına 'Sadece Frey'in parasını ödedik herkes kapıya dayandı. Bir de transfer tahtasını açtırsak, kim bilir neler olacak?' dediği öğrenildi. Bursaspor'la iş yapan birçok firmanın da adeta pusuda beklediği ifade edildi.  Önceki gün bir firmanın icra takibini yürürlüğe koyduğu ancak kulübün küçük bir ödemek yaparak tehlikeyi son anda savuşturduğu belirtildi. Ayrıca Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Jires Kembo'nun da alacakları için hukuki yollara başvurduğu ifade edildi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ÇALIŞIYOR
Yayınlanma 05 Temmuz 2019, Cuma 04:30:05
BursaspordaBugün