"AKLINIZI KULLANIN"


Yayınlanma 11 Haziran 2020, Perşembe 08:30:18
Güncelleme 11 Haziran 2020, Perşembe 08:30:18
BursaspordaBugün

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, oyuncularını Keçiörengücü ile oynayacakları maça en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tamamen taktik ağırlıklı idmana geçen Yeşil Beyazlılar'da genç çalıştırıcı oyuncularından dikkatli olmalarını istiyor.

Uzun hazırlık döneminin ardından artık tamamen maç havasına giren Bursaspor'da tempo giderek artıyor. Teknik direktör İbrahim Üzülmez oyuncularını Keçiörengücü ile 20 Haziran Cumartesi günü deplasmanda oyna-yacakları maça konsantrasyonlarını sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Antrenmanların büyük bir bölümünü taktik çalışma üzerine planlayan genç teknik adam futbolcularını da dikkatle olmaları konusunda uyarıyor.

Oyuncularından özellikle hücum bölgesinde hata yapmamalarını isteyen İbrahim Üzülmez'in dar alanda çift kale maçta kullandığı cümleler dikkat çekti. Üzülmez oyuncularına, "Dikkatli oynayın, hata yapmayın. Aklınızı kullanın." sözleriyle Yeşil Beyazlı kramponları motive etmeye çalışıyor. Oyunculardan girdikleri pozisyonları golle sonuçlandırmalarını isteyen Üzülmez idmanlarda hata oranını en aza indirmek için uğraş veriyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH FOTOSU
Yayınlanma 11 Haziran 2020, Perşembe 08:30:18
BursaspordaBugün