AH ŞU ANTALYA MAÇI!


Yayınlanma 09 Mayıs 2019, Perşembe 04:30:05
Güncelleme 09 Mayıs 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor, Akdeniz temsilcisine ligin ilk yarısında kaybettikten sonra inanılmaz bir düşüş yaşadı. Yeşil beyazlılar, şimdi ise tam tersi bir tablo için sahaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'e tutunma hesapları yapan Bursaspor, yarın deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak. Bu önemli mücadele için Güneş'e erken giden ve çalışmalarını kırmızı-beyazlı kulübün tesislerinde sürdüren yeşil beyazlılar, galibiyet hasretini dindirerek ligde kalma umutlarını artırmak istiyor. Rakip Antalyaspor ise bu sezon aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekti. Düşer gözüyle bakılan Güney ekibi 42 puanla 7.sırada bulunuyor. 

BU KEZ FARKLI OLSUN

Bursaspor, ligin ilk yarısında Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçta Antalyasapor'a 2-0 kaybetmesinin ardından inanılmaz bir düşüşe geçmişti. Bursaspor, yenildiği mücadeleden sonraki 17 karşılaşmada yalnızca bir kez kazanabildi. Sadece evinde Sivasspor'u yenen ve son 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Timsah, yine bir Antalyaspor karşılaşmasıyla bu kötü gidişatı sonlandırmayı amaçlayacak.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ
Yayınlanma 09 Mayıs 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün