AH HOCA AH!


Yayınlanma 22 Mart 2018, Perşembe 04:30:03
Güncelleme 22 Mart 2018, Perşembe 04:30:03
BursaspordaBugün

Teknik Direktör Paul Le Guen'in gereksiz işleri Bursaspor'u üst sıralardan etti.

Timsah kötü gittiği süreçten sadece 2 galibiyet daha çıkarabilseydi Avrupa yarışının içinde olacaktı. Tartışılan, eleştirilen Fransız çalıştırıcının takımı rayına oturtamaması pahalıya patladı.

26 haftada elde ettiği 33 puanla şuan Spor Toto Süper Lig'de 11. basamakta bulunan Bursaspor'un kalan 8 hafta öncesi neler yapacağı merak ediliyor. Yeşil beyazlılar şuan ligde öyle bir yerde bulunur ki, hem alt sıraların korkusunu yaşıyor, hem de alabileceği birkaç seri galibiyetle üst sıraların hesaplarını yapmaya başlayabiliyor.

Ancak Timsah'ın ligin ikinci yarısında aldığı kötü saha sonuçları büyük bir fırsatı elinin tersiyle ittiğini açık bir şekilde gösteriyor. 

SADECE 2 GALİBİYET

Ligde 5.'lik koltuğunda oturan Trabzonspor'la arasında 9 puan fark bulunan yeşil beyazlılar, kötü gittiği süreçten sadece 2 galibiyet daha çıkarabilseydi bugün üst sıralarde yer bulabilmesi ve Avrupa yarışının içerisinde olması içten bile değildi. Bu süreçte oldukça tartışılan, eleştirilen Teknik Direktör Paul Le Guen'in gereksiz işleri ve takviyeler sonrası takımı rayına oturtamaması Timsah'ı bu yarışın oldukça uzağında tutmuş durumda.

ONLARI YAKALAYAMADIK

Bursaspor evinde oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor ve deplasmanda karşılaştığı Osmanlıspor maçlarını dahi kazanmış olsaydı şuan bu heyecanın içinde olacaktı.

Ligin ilk yarısında elde ettiği puanları basit bir şekilde harcayan, Trabzonspor, Kayserispor ve Göztepe'nin bulunduğu konumdan uzak kalan Bursaspor kalan 8 haftada Antalyaspor (D), Kasımpaşa, Göztepe (D), Kardemir Karabükspor (D), Atiker Konyaspor, Fenerbahçe (D), Trabzonspor ve Gençlerbirliği (D) ile karşılaşacak.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
5 HAFTALIK FİKSTÜR BELLİ OLDU
Yayınlanma 22 Mart 2018, Perşembe 04:30:03
BursaspordaBugün