AGRESİF TİMSAH!


Yayınlanma 22 Ekim 2019, Salı 04:30:03
Güncelleme 22 Ekim 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor, geride kalan maçlarda hırçın görüntüsüyle dikkat çekti. 3 maçta eksik kalan yeşil beyazlılar, geçtiğimiz sezonun genelinde ise yalnızca bir kırmızı kart görmüştü.

Bursaspor'un son oynadığı Cesar Grup Ümraniyespor maçında toplamda 10 sarı kart ve bir kırmızı kart çıktı. Böylelikle mücadele, ligin en hırçın karşılaşmalarından biri olurken, Bursaspor'da 6 oyuncu sarı kart gördü. Bu oyunculardan takım kaptanları Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı ile Iasmin Latovlevici, kart sınırına ulaştı. Haftasonu İstanbulspor deplasmanına gidecek olan yeşil beyazlılarda bu 3 oyuncu, kart görmeleri halinde bir sonraki hafta iç sahada oynanacak olan Balıkesirspor karşısında cezalı duruma düşecek.

22 SARI, 3 KIRMIZI KART

8. haftası tamamlanan ligde Bursaspor, 3 maçı da eksik tamamladı. Fatih Karagümrük karşısında Ozan İsmail Koç, Adana Demirspor karşısında Burak Altıparmak ve son olarak Cesar Grup Ümraniyespor karşısında Mamadou Diarra, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bursasporlu oyuncular, bu sezon ligde ise toplamda 22 sarı kart ve 3 kırmızı kart gördü. Timsah, bu istatistikle ligin en hırçın takımları arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mücadele veren Bursaspor, sezonun genelini yalnızca bir kırmızı kartla tamamlamıştı. Söz konusu kart da ligin son haftasında oynanan Yeni Malatyaspor deplasmanında çıktı.

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
IGOR BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Yayınlanma 22 Ekim 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün