ABDÜLKERİM – FEHMİZAT BAYRAKTAR KAPISI AÇILDI!


Yayınlanma 11 Mart 2016, Cuma 19:31:07
Güncelleme 11 Mart 2016, Cuma 19:31:07
BursaspordaBugün

Abdülkerim Bayraktar ve Fehmizat Bayraktar kardeşlerin isimleri artık stadyumda yaşayacak.

1993 yılında Mardin’de vatani görevini yaparken şehit düşen Abdülkerim Bayraktar ile geçen yıl 11 Mart’ta vefat eden kardeşi Fehmizat Bayraktar’ın isimleri, yeni stadyumun kapısına verildi. Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki efsane dostluğun mimarı olan Bayraktar kardeşlerin anısını yaşatmak adına Güney Tribünü’nde bulunan kapıya verilen isim bedelini de, bu özel durum nedeni ile Yönetim Kurulu karşıladı. Açılışa Başkan Ali Ay, 2.Başkan Ali Ademoğlu, Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gayrimenkul ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan, Abdülkerim ve Fehmizat Bayraktar’ın ailesi ve taraftarlar katıldı.

Bursaspor’un sahibinin taraftar olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay,

“Bizim taraftarımızın simgesi, çok sevdiği şehit Abdulkerim ve kardeşi Femizat Bayraktar kardeşler hakkın rahmetine kavuştu. Bizim sembolümüz olan bu arkadaşlar için taraftarlarımız kendi arasında para toplayıp, Teksas tribünün olduğu kapıya isimlerini vermek istemiş. Bizde, ‘böyle bir şey olmaz. Yönetim olarak bu durumu biz üstleniyoruz, parasını da biz vereceğiz’ dedik. Bizden önceki yönetimler bedavacılığa alışmış. İnşallah bizden sonraki yönetimler de vermeye devam eder” diye konuştu.

  “TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLALIM”

 Ankaragücü ile uzun sürelerdir dostluklarının olduğunu belirten Başkan Ali Ay,

“Bu dostluk ilelebet devam edecektir. Bunu da sağlayan iki tane rahmetli kardeşimiz. Bu kapıya onların isimlerini vermek yakışırdı. Bu kardeşlerimizi bugün rahmetli olmasaydı küfre kesinlikle karşı olacaktı. Eğer kemikleri sızlasın istemiyorsanız, bu kapının devam açık olmasını istiyorsanız, haklı veya haksız küfür olayını kaldırmamız lazım. Bursaspor’u seven bu şekilde davranmak zorunda. Aksi takdirde yöneticilerin katkılarıyla bu işler olmaz. Bursaspor bu yüzden çok büyük paralar kaybediyor. Bütün taraftarlar bize gelip destek olsunlar. Bu stadyumu daha dolduramadık. İnşallah Antalya maçından da galip geliriz. Ardından Kasımpaşa maçını bu stadyumda 45 bin kişi ile oynamak istiyoruz. Bütün Türkiye’ye örnek olalım. Küfürsüz tezahüratlar, atkı şovlarımızla bütün Türkiye’ye Bursaspor’un ne olduğunu gösterelim” şeklinde konuştu.

Ali Ay'ın açıklamalarının ardından Abdulkerim ve Fehmizat Bayraktar kardeşlerinin ismini taşıyan kapının açılışı yapıldı.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'BURSASPOR'DA KALMAK İSTİYORUM!'
Yayınlanma 11 Mart 2016, Cuma 19:31:07
BursaspordaBugün