'AATİF TRANSFERİ ZOR'


Yayınlanma 19 Ocak 2017, Perşembe 14:18:15
Güncelleme 19 Ocak 2017, Perşembe 14:18:15
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Aatıf Chahechouhe’yu kadrolarına katmak için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile telefonda görüştüklerini belirterek, "Aatıf için bizim de ilgilendiğimizi söyledim. Aziz Yıldırım da Aatıf'ı isteyen 5-6 kulüp daha olduğunu söyledi. Bu transferi zor olarak görüyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve ara transfer döneminde kadrosunu Boban Jovic, Onur Atasaray ve Stancu ile güçlendiren yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe’de forma giyen Faslı kanat ve forvet oyuncusu Aatıf Chahechouhe için de nabız yokladı.

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, yaptığı açıklamada, "Aatıf için Aziz Yıldırım ile telefonla görüştüm. Aziz Yıldırım da, yurt dışı programı olduğunu, dönüşte konuyu teknik direktörleri Dick Advocaat ile görüşeceklerini söyledi. Aatıf ile 5-6 kulübün daha ilgilendiğini belirtti. Transferin gerçekleşmesini isteriz ama zor gözüküyor. Aziz başkandan haber bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Ay ayrıca, Chahechouhe dışında stoper mevkisi için görüştükleri bir oyuncudan bugün veya yarın haber geleceğini ve bu transferi de hafta sonuna kadar bitirmek istediklerini söyledi.


Kaynak: Bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ADANASPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!
Yayınlanma 19 Ocak 2017, Perşembe 14:18:15
BursaspordaBugün