6 MAÇ KADERİMİZİ BELİRLER


Yayınlanma 08 Kasım 2018, Perşembe 04:30:07
Güncelleme 08 Kasım 2018, Perşembe 04:30:07
BursaspordaBugün

Samet Hoca, 4 iç saha, 2 deplasman maçının kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam “Kalan maçlar bizim hedefimizi belirleyecek. Lig çok çetin geçiyor. Ankaragücü inanılmaz bir çıkış yakaladı. Antalyaspor da aynı şekilde. Bu lig fazla hata götürmez” dedi. 

Bursaspor'da kritik Kasımpaşaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil beyazlılar dünü tek idmanla geçirirken, Teknik Direktör Samet Aybaba, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Trabzonspor karşısında son bölümde iyi futbol oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam “Biz gibi ancak son bölümde oynayabildik.

Trabzonspor bize baskı kuramadı, biz basit hatalar yaptık. Ardından ikazlarımız oldu ve kendimize geldik. Herşeye rağmen oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Her maçta kendi futbol anlayışımızı sahaya sürmeye gayret ediyoruz. Yeni bir takım olduğumuz unutulmasın. Her geçen gün gelişmekte olan bir ekibiz” dedi. 

HER TAKIM MÜCADELE EDİYOR

İlkyarının bitimine kadar oynayacakları 6 karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Samet Aybaba şöyle konuştu: “4 maçın evimizde, 2 karşılaşmanın deplasmanda olması bizim için avantaj. 6 maç bize bu sezonki hedefimizi gösterecek. Ben iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Ancak lig çok çetin geçiyor. Her takım mücadele ediyor. Kimsenin kolay pes etmeye niyeti yok. Biz de dikkatli olmak zorundayız. Kolay maç diye bir şey yok. Anadolu takımlarının yaptığı çıkış ortada. Ankaragücü inanılmaz bir çıkı yakaladı. İyi futbolcuları var. Antalyaspor da öyle. Bu lig fazla hata götürmez.” 

Atanasov gelişim gösterdi

Teknik Direktör Samet Aybaba, şu ana kadar şans bulamayan Jani Atanasov'un kendilerine ayak uydurmaya başladığını söyledi. Genç oyuncunun son durumundan memnun olduğunu belirten Samet Hoca, “İdmanlarda iyi çalışıyor. İlk geldiği günle bugün arasında epey fark var. Ben şu anki durumundan memnunum” dedi. 

Alper bize uymaz

Sezon başında Afyon kampında yer alan Alper Ademoğlu'yla ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, “Biz Alper'e kamp döneminde şans verdik. Hazırlık maçlarında oynattık. Ama olmadı. Başka bir takıma gitmesini istedik, gitmedi. Şu an için bize uymaz diye düşünüyorum” diye konuştu. 

Eleştirildi ama iyi futbolcu

Kupa maçında eleştiriler alan Vergini'nin kaliteli bir futbolcu olduğunu dikkat çeken Samet Hoca, ‘Vergini ayaklarına hakim bir futbolcu. İdmanlarda gayet iyi çalışıyor. Futbol biraz şans oyunu. Geldiğinden bu yana yedek beklemesi de onu etkiledi. Bazen bu işler böyledir. Karakteri de çok sağlamdır” şeklinde konuştu. 

Eskişehirspor'la maç var

Bursaspor, Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada Eskişehirspor'la bir hazırlık maçı yapacak. Kasımpaşaspor karşılaşması sonrası 3 gün izne çıkacak olan yeşil beyazlıların, Eskişehirspor'la yapacağı mücadelenin yeri daha sonra belli olacak. 

Jires oynamaz Çağatay oynar

Bursaspor'da sakatlığı nedeniyle Jires Kembo antrenmanlara katılmıyor. Kembo durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samet Hoca, ‘Kembo iyi oyuncu ama olmadı. Çok da zorlamanın anlamı yok. Bundan sonra Çağatay oynar, Kembo oynamaz” dedi. 

Umut en büyük transferimiz

Genç savunmacı performansıyla Samet Aybaba'dan tam puan aldı. 

Samet Hoca, sezon başında Boluspor'dan transfer edilen Umut Meraş'tan övgüyle bahsetti. Genç savunmacının kısa sürede önemli işler yaptığını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Umut bizim bu sezonki en büyük transferimiz. Helal olsun kendisine. Kolay değildir öyle bir alt ligden gelip de oynayabilmek. Kısa sürede önemli bir mesafe katetti. Türk futbolu çok iyi bir futbolcu kazandı. Böyle devam ederse önü açık. Ben kendisinden çok memnunum. Sezon başında çok istediğim bir oyuncuydu. Defalarca telefonla görüştüm. Genel anlamda yaptığımız transferlerden verim aldık. 10 taneden 9'u iyi çıktı” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
CEZASI AĞIR OLUYOR!
Yayınlanma 08 Kasım 2018, Perşembe 04:30:07
BursaspordaBugün