4 MİLYON EURO ÇOK İYİ PARA


Yayınlanma 05 Ocak 2019, Cumartesi 08:30:04
Güncelleme 05 Ocak 2019, Cumartesi 08:30:04
BursaspordaBugün

Senegalli futbolcunun Arap kulüplerine gitmesi halinde 4 milyon Euro'ya serbest kalma maddesini hatırlatan Samet Aybaba, "Badji bizim için vazgeçilmez ama 4 milyon Euro da iyi para" yorumunda bulundu.

AY GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Stephane Badji'ye bir teklif olduğunu ancak rakamı düşük buldukları için kabul etmediklerini açıklamasından sonra Senegalli futbolcunun sözleşmesinde yazan Arap kulüplerine gitmesi halinde 4 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini gündeme getirmişti. Takımın değişilmezlerinden biri haline gelen Badji, Antalya kampında da çalışkanlığı ile göz dolduruyor. Arkadaşlarıyla uyumu ile bilinen deneyimli krampon hakkında Samet Aybaba'dan önemli bir açıklama geldi.

VAZGEÇİLMEZ AMA...

Stephane Badji'den vazgeçmeyi kesinlikle düşünmediğini söyleyen Samet Aybaba Başkan Ali Ay gibi Senegalli futbolcunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesini gündeme taşıdı. Samet Aybaba, "Stephane Badji konusunda olacak şey var olmayacak şey var. Bizim için vazgeçilmez bir oyuncu. Ancak sözleşmesinde Arap takımlarına gitmesi halinde 4 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi var. Onu verirlerse zaten yapacak bir şey yok. Ayrıca 4 milyon Euro da çok iyi bir rakam bizim için." dedi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
LİMA GELDİ GÖZLER SAKHO'DA
Yayınlanma 05 Ocak 2019, Cumartesi 08:30:04
BursaspordaBugün