31 MART'TA ŞAMPİYONUZ


Yayınlanma 13 Mart 2019, Çarşamba 04:30:09
Güncelleme 13 Mart 2019, Çarşamba 04:30:09
BursaspordaBugün

Bursaspor Basketbol Takımı hedefe emin adımlarla konuşuyor.

Yönetici Sezer Sezgin 'En yakın rakibimizle olan Ormanspor'la cumartesi günü oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Ay sonunda Basketbol Süper Ligi'ne çıkışımızı kutlayacağız' diye konuştu. 

Futbolda kötü günlerden geçen Bursaspor, basketbol da ise en parlak dönemini  yaşıyor. Yeşil beyazlı kulübün basketbol takımı liderliğini sürdürürken, Süper Lig'e emin adımlarla koşuyor. Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda en yakın rakibi Ormanspor'u konuk edecek olan Bursaspor Basketbol Takımı, kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Basketbol Takımının ayakta durmasında ve bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan yönetici Sezer Sezgin tüm taraftarları zorlu maça davet etti. 

ZORLU YOLLARDAN GEÇTİK

Ormanspor'u karşısında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Sezgin '4 yıl büyük uğraş verdiğimiz takımımız inşallah bu sezon şampiyon olacak. Zorlu yollardan geçtik ancak bugünleri çok şükür gördük. Ormanspor maçına herkesi bekliyoruz. Taraftarımız sağolsun bugüne kadar gerek iç sahada gerekse dış sahada bizi hiç yalnız bırakmadı. Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunu doldurmalarını bekliyorum' diye konuştu. 

PRİM ŞUAN 5 BİN TL

Şampiyonluğa inandıklarını ifade eden Sezer Sezgin şöyle konuştu: 'Karakterli bir takımımız var. 30 Mart'ta şampiyonluğumuzu ilan ederiz diye düşünüyorum. Bursaspor'a Basketbol Süper Ligi çok yakışacak. Şampiyonluk tüm taraftarlarımızın uzun zamandır beklediği bir şeydi. Basketbolcularımız sağolsun en başından bu yana aynı ciddiyetle çalıştı, uğraş verdi. Son Düzce galibiyetinin primizi 5 bin TL'ye çıkardık. Ormanspor'u yensinler rakamı daha da arttırabiliriz' dedi. 

**

Nedim Yücel'e önemli görev

Bursaspor Basketbol Takımının menajeri Nedim Yücel, Ümit Milli Takıma davet edildi. Yeşil beyazlı takımın bu sezonki başarısında önemli bir yere sahip olan Yücel'in, Ümit Milli Takımda da aynı göreve atındığı belirtildi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE BADJİ'DE SON DURUM!
Yayınlanma 13 Mart 2019, Çarşamba 04:30:09
BursaspordaBugün