'3 MAÇI KAZANIRSAK KAYNAK BULACAĞIZ'


Yayınlanma 05 Aralık 2017, Salı 04:30:03
Güncelleme 05 Aralık 2017, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

Başkan Ay, 'Yeter ki saha sonuçları gelsin. Geçen sezon ki hataları yapmayacağız. Kaynak bulmak için çevremizle görüşeceğiz. Fenerbahçe maçına 44 bin kişi gelmeli. Bu havayı devam ettirmemiz gerekiyor' diye konuştu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, gündemi OLAY Spor'a değerlendirdi. İlk olarak 3-0'lık Konyaspor maçını yorumlayan Ali Ay 'İstediğimiz bir sonuçtu. Rahat bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim. Bacak bacak üstüne atarak maç izledik. Artık bu tabloları yaşayabiliyoruz. Teknik kadroma, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Süper Lig'de her takımı yenebilecek güce sahibiz. Sahada savaşan, pes etmeyen bir Bursaspor var. Cuma günü oynayacağımız Fenerbahçe maçı bir kırılma olacak' dedi.

CAMİA KENETLENDİ

İlk yarının bitimine 3 hafta kala sonuçların aynı şekilde devam etmesi durumunda farklı planlar yapabileceklerini belirten Başkan Ay şöyle konuştu: '3 maç herşeyi belli edecek. Bu sadece benimle olacak iş değil. Çok şükür camia kenetlendi. Konya'ya 2 bin 220 taraftar geldi. Ek kontenjan olsa 3 bin daha gelirdi. Yani taraftarla güzel bir birliktelik oldu. Kalan 3 maçı da kazanırsak farklı düşünmek zorundayım. Tabii ki transfer için kaynak lazım.'

BU MAÇ BİR FIRSAT

'Kaynak bulmak için çevremizle görüşeceğiz. Şuan için birşey söyleyemiyorum. Fakat geçen sezon ki hataları yapmayacağız. Bu birlik ve beraberlik devam etmeli. Fenerbahçe maçına 44 bin kişi gelmeli. Stadyum dolu olmalı. Taraftarlarımız bizim itici gücümüz. Onlarla daha güzel neticeler alıyoruz. Şuan tüm Türkiye'nin gözü üzerimizde. Bu havayı devam ettirmemiz gerekiyor. Herşey bizim elimizde. Fenerbahçe karşılaşması da bu açıdan bir fırsat.'

AH ŞU SAKATLIKLAR!

Teknik Direktör Paul Le Guen'e özellikle teşekkür eden Başkan Ali Ay 'Teknik kadro büyük uğraş veriyor. Sabah 9'da gelip akşam 8'e kadar çalışıyorlar. Teşekkür ediyorum kendilerine. Benden önce geliyorlar tesise. Çalışınca bazı şeyler oluyor. Bütün takım hocayı çok seviyor. Sakatlıklardan sıkıntımız var. Serdar Kurtuluş ile başladı, Furkan Özçal ile devam etti. Emre zaten geldiğimizden bu yana 3 maç oynadı, oynamadı. O da büyük silah. Sakatlarda düzeldikten sonra daha iyi olacağız. Aslında bizim yedek kulübemiz fena değil' dedi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAŞKAN AY GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Yayınlanma 05 Aralık 2017, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün