2 PLANIMIZ VARDI BİRİ TUTTU!


Yayınlanma 27 Kasım 2018, Salı 04:30:04
Güncelleme 27 Kasım 2018, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Samet Aybaba, Akhisaspor galibiyetinin detaylarını anlattı .

Burak tercihini rakibi sahasında tutmak için yaptığını kaydeden Aybaba, 'Bunda başarılı olamayınca Umut'u daha erken oyuna soktuk. O da, benim de zaman zaman düşündüğüm -Acaba Kubilay'ı göndermese miydik' sorusuna kendisi cevap verdi' dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Akhisarspor karşısında aldıkları galibiyetin oldukça anlamlı olduğunu söyledi... Kadrodaki eksikler nedeniyle bu karşılaşmaya 2 farklı planla hazırlandıklarını dile getiren Aybaba, 'Önceliğimiz, rakibin kanat oyuncularını Burak'la durdurmak, ardından da Umut'u alıp işi bitirmekti. Ancak, ilk planımız tutmadı ve geriye düştük. Biz de beklemeden 2. planımızı devreye soktuk' dedi. 

DAHA ÇOK YOLU VAR

Umut Nayir'in maça çok iyi hazırlandığını da kaydeden Samet Hoca, 'Hafta içinde de kendisiyle konuşup motive etmeye çalıştık. Oyuna girdi ve görevini en yi şekilde yerine getirdi... Herkesin sorduğu soruyu bende zaman zaman soruyordum; -Acaba Kubilay'ı göndermese miydik' diye ama Umut bu sorunun cevabını kendisi verdi. Yalnız, bir maçla değerlendirmemek lazım. Daha önünde çok yol var. Aynı konsantrasyonla devam etmeli' diye konuştu.  

HER TOPU ÖNE TAŞIDI

Tunay Torun'dan da övgüyle bahseden tecrübeli teknik adam, 'Daha önceki maçlarda gücü yetmiyordu ama bu kez herşeyini ortaya koydu. Gücünü kazandı. Aldığı her topu öne taşımaya çalıştı. Dikkat ettiyseniz, maçtan sonra hiç -eksiklerimiz var- demedim. Çünkü, bizim takımda herkes, herkesin yerini kapatacak durumda. Bu galibiyetin anlamını daha da artırmamız için evimizde oynayacağımız iki maçı kazanmalıyız' ifadelerini kullandı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bravo samet hoca
18.-2.28-1 / 20:54
TEKSAS


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAMP KARARI BUGÜN VERİLECEK
Yayınlanma 27 Kasım 2018, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün