18'LİK DELİKANLI


Yayınlanma 18 Ekim 2017, Çarşamba 07:30:04
Güncelleme 18 Ekim 2017, Çarşamba 07:30:04
BursaspordaBugün

Osmanlıspor karşısındaki hem fedakarlığı hem de performansıyla öne çıkan deneyimli oyuncu için yönetici Hasan Parlakay, Olay TV’nin canlı yayınında 'Kalması için gerekirse kapısında yatarız' dedi.

Bursaspor'da Osmanlıspor maçının yankıları sürüyor. Başkent temsilcisi karşısında gerek futboluyla gerekse aldığı skorla sevenlerini mutlu eden yeşil beyazlılar'da kaptan Pablo Martin Batalla yine başrolde olan isimdi. Karşılaşmanın 9.dakikasında Filipe Josue'yle girdiği bir pozisyon esnasında kafası yarılan Batalla, 90 dakikayı bandajla tamamlamıştı. Maç sırasında büyük sıkıntı yaşayan Arjantinli yıldızdan oyundan çıkması istense de bunu kabul etmediği öğrenildi. 


LİDER GİBİ DAVRANDI


Maçı 6 dikiyle tamamlayan tecrübeli futbolcuya Teknik Direktör Paul Le Guen'in özellikle teşekkür ettiği belirtildi. Dün OLAY TV'nin canlı yayınına katılan Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay ise önemli açıklamalar yaptı. Batalla'nın o pozisyonda ciddi bir sakatlık geçirdiğini belirten Parlakay 'Kimse görmedi fakat önemli bir problem yaşadı. Ve o halde oynadı. Sesini çıkarmayarak büyük bir özveri gösterdi. Bir lider olarak takımının başında kalmayı tercih etti.' dedi. 


YARDIM ALABİLİRİZ


Pablo Martin Batalla'nın en az 1 yılda takımda kalması için bütün şartları zorlayacaklarını belirten Hasan Parlakay şöyle konuştu: 


'Tabii ki bizimde bu konuda formüllerimiz var. Gerekirse kalması için kapısında yatacağız. Camiamız şunu bilsin biz kalması için herşeyi yapmaya hazırız. Her opsiyonu kullanacağız. Bu konuda herkesden yardımda alabiliriz. Maç sırasında da herkes gördü. Kembo'yu ciddi bir şekilde uyardı. Saha içersinde herkese istediğini söyleme hakkına sahip. Zaten biz bunu yapmasını istiyoruz.'


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İÇ SAHADA 3'ER 3'ER ATIP KAZANIYORUZ
Yayınlanma 18 Ekim 2017, Çarşamba 07:30:04
BursaspordaBugün