15 YIL ARADAN SONRA


Yayınlanma 19 Ocak 2015, Pazartesi 14:13:05
Güncelleme 19 Ocak 2015, Pazartesi 14:13:05
BursaspordaBugün

Türkiye Basketbol 3.Ligi 13.haftasında dün oynanan ve 77-57 Bursaspor'un üstünlüğü ile biten T.Ü.Meriçspor galibiyetini değerlendiren Şemsettin Baş, “15 yıl aradan sonra Bursa böyle bir atmosfer gördü” dedi.

TARAFTARIMIZ EKSTRA MOTİVE ETTİ

Bursa ve Bursaspor basketbolunun çok daha iyi yerleri hak ettiğini belirten Baş şu açıklamayı yaptı; “Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu atmosferi en son 15 sene önce görmüştük. Salon dışında bilet kuyruğu oluşmuş. Taraftarlarımız bizi ekstra motive etti. Bunun stresi ile oynamakta çok zor. Bu coşkuyla beraber oyuncularımız saha içinde yanlış kararlar verebiliyorlar. Herşeye rağmen bugün kazanmak çok önemliydi. Kazanma alışkanlığını kazanmak açısından da önemliydi. Geçen hafta çok önemli bir deplasman galibiyetimiz vardı. Bu maçta %35 ile hücum ettik. Ofansta sıkıntılarımız devam ediyor. Bu istatistiğimizi %40’ların üzerine çıkardığımızda Bursaspor’un çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Üniversite takımı olan Meriçspor’u tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler ama bu coşkulu seyircinin önünde oynamak kolay değil. Biz Bursaspor olarak çok daha iyi yerleri hak ediyoruz. Bu taraftar ve bu şehir bunu hak ediyor. Taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bugün ekstra motive ettiler. Teşekkür ediyorum” dedi.

MUTLUYUZ

Genç oyuncu Mehmet Ali Yatağan ise taraftarlara teşekkür etti. Yatağan, “Sezona pek istediğimiz gibi başlayamadık. Hedef maçlarımızı kazanamamıştık. İkinci dönem ile beraber hem kondisyon hem de takım işçi uyum artınca üst üste iki galibiyet geldi. Mutluyuz. Taraftarımız ekstra bizi motive ettiler. Her maçımıza onları bekliyoruz” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
OZAN İPEK BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ
Yayınlanma 19 Ocak 2015, Pazartesi 14:13:05
BursaspordaBugün