15. ALTIN ÖRÜMCEK WEB ÖDÜLLERİNE BAŞVURU YAPTIK!


Yayınlanma 23 Haziran 2017, Cuma 13:17:14
Güncelleme 23 Haziran 2017, Cuma 13:17:14
BursaspordaBugün

Bu yıl 15.si düzenlenecek Altın Örümcek Web ödüllerine, Spor kategorisinde başvurumuzu yaptık.

Spor kategorisinde katılmış olduğumuz 15.Altın Örümcek Web ödülleri, başvuru süreci tamamlandıktan sonra tüm jüri üyelerinin katılımıyla değerlendirme sürecine girecek.

Başvuruya hak kazanan tüm projeler, kategorilerinden bağımsız olarak jüri üyeleri tarafından değerlendirlecek. 10 puan ve 5 kriter üzerinden yapılacak değerlendirme sonucunda, her kategoride en yüksek puanı alan ilk 10 proje Altın Örümcek web sitesinden duyurulacak. Her kategoriden dereceye giren ilk 3 proje belirlenecek ve en yüksek oyu alan proje kategori ödülüne hak kazanacak. Kazananlar yapılacak ödül töreninde açıklanacak.  Yine ödül töreninde tüm kategorilerde finale kalan projeler arasında en yüksek oyu almış proje kategori ödüllerinden bağımsız "En iyi Web sitesi" ödülünü kazanacak.

İlk 10 projenin web sitesinden duyurulmasıyla beraber internet kullanıcılarının katılım sağladığı “Halk Oylaması” başlayacak. Halka açık olarak gerçekleştirilen bu oylamada, finale kalan projeler içerisinde, her kategoride en yüksek oyu olan proje “Halkın Favorisi" olarak seçilecek.

İlk 10 proje arasına girmemiz durumunda, tüm ziyaretçi ve taraftarlarımızın "Halk Oylaması" sürecinde desteğini beklemekteyiz!

Organizasyon takvimi şu şekilde;





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAYSSE'DE KOZ HOCA
Yayınlanma 23 Haziran 2017, Cuma 13:17:14
BursaspordaBugün