1 MİLYON 350 BİN TL'DEN FAZLA VERMEM


Yayınlanma 27 Aralık 2018, Perşembe 04:30:04
Güncelleme 27 Aralık 2018, Perşembe 04:30:04
BursaspordaBugün

Muhammed Şengezer ve Okan Kocuk'la anlaşma zemini arayan Başkan Ali Ay, Umut Meraş'ı baz aldı.

Başkan Ay, hiçbir gence ilk yarıdaki formuyla büyük övgü alan ve 1 milyon 350 bin TL'ye oynayan Umut'tan daha fazla para vermeme kararı aldı. Diğer gençlere ilgili ise bu dönemde hiçbir adım atılmayacak. 

Her ne kadar transfer tahtası kapalı da olsa Bursaspor'un 4 Ocak'ta start alacak olan ara dönemde hareketli bir süreç geçireceğine kesin gözüyle bakılıyor. UÇK'daki dosyaları halletmeye çalışan Başkan Ali Ay, kadro içersinde sözleşmesi iyileştirilecek ve uzatılacak isimlerle de görüşmeler yapmaya başladı. Bu doğrultada ilk hedef kaleci Muhammed Şengezer ve Okan Kocuk...Muhammed'le temasa geçilirken, Başkan Ali Ay'ın önerilecek paralar konusunda oldukta titiz olduğu belirtildi. 

UMUT NELER YAPTI!

Başkan Ay'ın sezon başında Boluspor'dan transfer edilen ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi beğenisini kazanan Umut Meraş'ı burada baz aldığı belirtildi. Başkan Ay, yeşil beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 350 bin TL kazanan Umut'dan daha fazla parayı hiçbir genç oyuncuya vermeyi düşünmediği ifade edildi. Başkan Ali Ay'ın, gerek Muhammed Şengezer'le gerekse Okan Kocuk'la aynı paralara anlaşma zemini aradığı ifade edildi. 

DİĞER GENÇLERE YOK

Bu konuda kararlı olan Başkan Ay'ın daha önce Kubilay Kanatsızkuş'da yapılan hatayı tekrarlamamak için böyle bir karar aldığı belirtildi. Gerek Muhammed'in gerekse Okan'ın bu rakamlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, diğer genç oyuncularla ilgili bu transfer döneminde herhangi bir adım atılmayacağı da gelen haberler arasında. Muhammed ve Okan'ın Bursaspor'la 2020 yılına kadar anlaşmaları bulunuyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİR BURSASPOR'A BAK BİR DE BAŞAKŞEHİR'E!
Yayınlanma 27 Aralık 2018, Perşembe 04:30:04
BursaspordaBugün